Áttekintés Swatch smink paletta smink atelier T22, T19, T04, T10

Valószínűleg annyi sminkesek dolgozó professzionális kozmetikumok, mindig finoman és gyengéden szerette márka paletta Make-up Atelier Paris, mint én! Töltsük fel Atelier - nagyon magas színvonalú szakmai francia kozmetikumok.
Shadows e márka állnak rendelkezésre paletta 5 szín, felveszik őket ugyanabban a tartományban, a nagyon világos és a sötét, hogy hozzon létre egy professzionális make-up. árnyék minősége kiváló! Jó tushuyutsya nem tud úszni, ne menjen a foltok, tökéletesen észleli a színt, és természetesen van egy széles színpaletta.
Ennek sminkes, nem én vagyok az első évben a használat paletták Atelier nemcsak a munkahelyen, hanem otthon :) Ma az én arzenál Atelier 4 palettát és árnyékok, elvileg, mert ez elég, akkor létrehozhat egy nagyszámú smink lehetőségek, de nincs határa tökéletesség , többet és többet akar ...
Kezdjük! Az első asszisztens kiépítés Atelier T22 „kávé tejjel” - a legjobb semleges matt gamma. Nagy felhasználásra esküvői smink, valamint a szerelmesek a természetes mejk up. Univerzális, használható minden tsvetotip. Ha kérte tőlem, egy mozaik ismerik ezt a márkát, azt kétségkívül válaszolni Mosaic T22!

A második kedvenc kiépítés Atelier T19 „Rózsafa” - elegáns paletta divatos árnyalatú len és pasztell rózsaszín a hamuszürkéig. Tökéletes nappali smink lány egy meleg bőr tónusát és kora smink. Ezzel a mozaik, akkor érheti el egy szép, kifejező szemekkel!