Tackle saját kezűleg - Váz - hondashadow és vt1300

Mindenki Welcome!
Jól járt.
Szóval el kell távolítani, hogy az első kerék, hogy a lengyel poharak és vissza tisztítani a láncot. De a gödör és a felvonó a garázsban van, és jött az ötlet, hogy vásárolni leküzdésére, kezdték hívni a Motobike, konkrétan Motobike városunkban deficit. Elérhető bizonyult kezelése csak az első kerék, mind csak a rend, és várjon két hét, és az ára nem túl boldog, de megelőzve a hétvégén, és azt akarta potorchat garázs. És akkor jött az ötlet, és miért nem csináld magad? A keresés után az interneten, mint az összes téma volt még könnyebb néhány perc után úgy döntött, a rajz és természetesen úgy döntött, hogy ossza meg!

Mentem dolgozni. Elkezdtem keresni egy darab cső vagy valami hasonló. Talált profilos cső 20 * 40 mm-es, akkor megy oldallemezek, 20 * 20 mm-es, egy pár darab egy kör alakú cső, nem üres belső átmérője 20 mm az aljánál és a felső, a fogantyú sajnos nem elég. Azt hittem, már mindenki kell menni Metal, de valami megállított, elkezdtem keresni tovább, és ezt találtam egy csoda itt:

Baj!
Elkezdtem vágni a cső kívánt méretet. Vágtam egy fűrész összeszerelés, de az is lehetséges, hogy minden „daráló”:

Kerek cső enyhén polírozott festék köszörű, hogy amennyiben nem a smirgli:

Ez az, amit mi:

Mivel nem vagyok egy tapasztalt hegesztő, és azt hiszem, biztonságosabb lenne, hogy egy kis bemélyedés oldalra:

Nos, a fajta illik!

Volt egy tollat, derékszögben vágott és hegesztések minket:

Így azt a merevséget, a cső 20 * 20. Nem feltétlenül költik, és azt ki, ez lehet 20 * 40 maradványai, amelyek még mindig van. Csak volt egy kis darab, és én is:

Bal felső része, amely épít egy motorkerékpár keretben. Ez könnyebb volt, hogy vedd fel, és ne karcolja meg, kitaláltam, hogy egy fém cső és polipropilén felső lágy tömlő:

Majdnem kész. Az utolsó rész van hegesztve, őrölni, és festék:

mert Régebben kezelni egy üreges cső, és van nyomva egy nagy emelkedés, amikor a motorkerékpár kezd kissé meghajlanak sugallják segítségével egy nagy átmérőjű és falvastagságú üreges, vagy nem, és a négyzet alakú is ereszkedni.
A fél cucc nem vásárolni, hanem összefoglalja a közelítő számítás, ha az összes vásárolt a boltban:
1. profil csövek 20x40 1 méter - 40 rubel.
2. kör alakú cső 2 méter - 170 rubel.
3. A polipropilén D32 2 méter (kevesebb nem található) - 160 rubel.
4. A tömlő öntözéshez - 100 rubel.
5. Painting - 100 rubel.
Összesen: 570 dörzsölje.

Remélhetőleg valaki jól jöhet!

UPD: gyakori használat után hajlított, majd teljesen megtörte a fogantyút, akkor jobb, ha nem használja egy üreges cső, mint így nem volt tettem ki négyzetes cső 20x20.

Mondjuk kérem és az első kerék teljesen lógni?